Архитектурно проектиране - 3D визуализации

Ларго Център е реализиран проект на ALN ARCHITECTS. Сградата е обществена с търговска част и се намира в идеалния център на гр. Сливен.

Инвеститор на проекта е Ларго център ЕООД. Застрояването е свързано, като архитектурата е в синхрон със съседните две сгради-паметници на културата и е съобразена с общото силуетно решение за квартала. Сутерена и първите два етажа са предвидени за обществено обслужване – ресторант и магазини на два етажа със самостоятелни вътрешни стълби. Входовете към тях са от пешеходната част на бул. “Цар Освободител”. Останалите три етажа са офис площи, с достъп към тях от пешеходния проход през сградата. РЗП 3025,48м².


Реализация

При изграждането са използвани топло изолационните системи на BAUMIT. За създаване на външния вид на сградата са използвани фасадни профили от експандиран полистирен (EPS) на AUSTROTERM с високи якостни характеристики и покрити с еластична обмазка. Прозоречните профилни системи са на SCHUCO, гарантиращи безупречна функционалност и изолация. Парапетите са индивидуални отливки от алуминий на ALUMINCO, доставени и монтирани от NIKOMA. Фасадните осветителни тела са доставени Мегалукс-Пловдив.


Интериорен проектЕтикети:, ,

Други проекти


Pin It on Pinterest

Share This